tiistai 16. kesäkuuta 2009

Keittiö

alkaa vihdoinkin olla valmis! Ei enää kokkausta lattian tasossa yhdella irtokeittolevyllä... :)



6 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Vau, onnittelut! Teillä on jo toimiva keittiö. Ihanaa!

Teija kirjoitti...

Wau! Aivan ihana valoisa keittiö! Lattiat ja seinät tosi kivat! Nauttikaa juhannuksesta uudessa keittiössä! :)

Parolan asema kirjoitti...

Todella raikkaan oloinen keittiö, ja kaunis valo kuvassa!

Tirpana kirjoitti...

Kaunis keittiö!
Taitaakin olla sama kaapisto kuin meillä. Hyvä maku siis =)

Joana kirjoitti...

Meillä mietinnässä parhaillaan mökin "keittiön" (mini-sellainen) kaapit ja tämä teidän toteutus vaikuttaa kauniilta ja toimivalta. Ovatko avohyllyt olleet käytännölliset? Tuo lattia on ihastuttaa aina uudestaan!

Anna kirjoitti...

Olen ihan tyytyväinen tuohon keittiöön. Toimii/ei toimi aika lailla niin kuin ajateltiinkin.

Avohyllyjä joutuu tietenkin pyyhkimään ja varsinkin hellan päällä olevalle hyllylle kertyy helposti rasvaa, kun ei ole liesituuletinta. Mutta niin kertyy esim. tuon jääkaapinkin päälle. Nuo hyllyt ovat Ikean valmishyllyt ja vähän epäiltiin mahtavatko kestää astioiden painoa. Hyllyt kiristettiin nyt melkein vuoden käytön jälkeen, kun alkoivat vähän notkua. Voi olla, että joudumme vaihtamaan ne jossain vaiheessa sellaisiin, joissa on kunnon alavinotuet (noissa ei ole lainkaan).

Meillä on kaikki lasit, kulhot ja lautaset noilla avohyllyillä. Kulmakaapissa kattilat, uunivuoat, ym. ja jääkaapin viereisissä vetolaatikoissa ruokatarvikkeita. Se, että astiat ovat ajan näkyvillä, pitää mielestäni huolen siitä, ettei tule hamstrattua mitään turhaa (tai epäsopivaa), vaan kaiken pitää mahtua noille ja näyttää hyvältä! ;)

En ainakaan vielä ole kokenut, että hyllyjen pyyhkiminen olisi mitenkään rasittavaa ja koska kaikki hyllyillä olevat astiat ovat jatkuvasti käytössä, ei niiden puhtaana pysyminen ole ongelma.

Ja lattia on kyllä tosi kiva! Ja varsinkin näin keväisin ja muilla kurakeleillä pitkäkarvaisen koiran kanssa tosi käytännöllinen! ;)) Mutta ei sekään mikään yllätys ollut...

Tulipahan jaariteltua pitkästi. Toivottavasti saat tuosta jotain irti!