keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Ohi on

neljä vuotta yrittäjyyttä. Suljin puodin oven lopullisesti vajaa pari viikkoa sitten.

Ja olo on mahtava - vapaa ja helpottunut! :) Aloin tulla mökkihöperöksi tuolla pienessä puodissani ja koska se ei nyt mikään kultakaivos ollut muutenkaan ja paikkakunnalle on tulossa lisää kilpailua, päätimme joulupyhinä liikkeen lopettamisesta.

 
Nyt on edessä uudet haasteet (hih, sain kivan työpaikan heti pari päivää viimeisen puotipäivän jälkeen!!), vapaat viikonloput ja muutenkin enemmän aikaa perheen kanssa. Niin ja palkka, sairaslomat ja lomatkin sitten joskus... ;) Sairaslomista puheen ollen tuntuu, että olen alkuvuoden aikana sairastanut kaikki ne flunssat ja influenssat yms. mitä en viime vuosien aikana ole ehtinyt potemaan!

Vielä olisi edessä hyllyjen purkaminen. Siinä kohtaa voi iskeä pieni haikeus, kun ne on aikoinaan ihan itse siihen paikoilleen rakennettu. Mutta eiköhän niillekin keksitä uusi elämä. :)




Nämä alla olevat kuvat on otettu joskus aikoinaan ennen avajaisia ikkunan paperista päätellen.



Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Onpa ihana kuulla susta! Aikamoisia uutisia!! Mutta kiva että muutos tuntuu positiiviselta :) Kieltämättä lomat ja viikonloput on aika kiva juttu, jotka ei ihan itsestäänselvyyksiä oo puodin pitäjille, tai yrittäjille ylipäätään.

Nonniin, onnea siispä uuteen! Kauppa oli kuin karkki, tosi kivasti sisustettu! :) Apua, toivottavasti te ette huku leluihin nyt kotona..

Kotivalo kirjoitti...

Hyvä, että löysit rohkeutta tehdä suuria päätöksiä! Yrittäjällä on vapautta, mutta kyllä se enemmän sinne vastuun puolelle kaatuu = ) Minäkin olen opiskelemassa tässä ohessa ammattiin, jossa voisin toimia kokopäiväisenä yrittäjänä, mutta en mieti hetkeäkään, että heittäisin pois turvattua virkaa 35 vuosilomapäivällä, juuri niillä viikonloppuvapailla ja muilla etuisuuksilla = )
Mukavaa kevään jatkoa uusien tuulien puhaltaessa!

Unknown kirjoitti...

Ohh! Ja voihh, mikä puoti! Ja OHH, mitkä muutosten tuulet.

Mutta tiedätkö, mikä on hassua? Kävin eilen kurkkimassa täällä sun blogissasi ja huomasin edellisen postauksen olevan joulun paikkeilta.. Ja tänään sinä oletkin kertoillut kuulumisia. Ihmeellistä!

Luin sun vanhoja kommentteja blogissani ja olit ajatuksissani.. Hih..

Iloa sinne!! voimia kaikkeen uuteen! Ja roppakaupalla intoa!

ps. Puoti kyllä näytti ihanalle. Voihh.. Toiset unelmoi, toiset luopuu.

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Onnea lopettamispaatøiksesta. On varmasti ihanaa menna vaihteeksi toisten leipiin ja pitaa sairauslomat jne. kuin kuuluukin.
Itse mietin yrittajyytta, mutta tiedostan sen raskaudenkin..
Hyvaa kevatta.

Miia kirjoitti...

Minä olen miettinyt yrittäjyyttä kovastikin. Se tuntuu niin ihanalta mahdollisuudelta toteuttaa haaveitaan, mutta sitten tuo kääntöpuoli...

Anna kirjoitti...

Teija - Kiitos! On oikein hyvä fiilis, olen ennenkin vaihtanut totaalisesti alaa, eikä mulla ole ollut tapana katsella taaksepäin, vaan innolla nokka kohti uusia haasteita! Mut kerron lisää, kun tänään nähdään!!! :)

Kotivalo - Olihan ne yrittäjyyden huonot puolet tiedossa etukäteen, mutta konkretisoituvat tietysti vuosien mittaan yhä enemmän. Onneksi yrittäjällä on vapautta, vapaus vaikka lopettaa, jos haluaa. Ei yrittäjyyden tarvitse olla koko elämän kestävä valinta. Pidä sinä vaan ihmeessä kiinni niistä lomista ym., mutta hienoa, että jaksat kehittää itseäsi! :)

Anni - Kiitos, kiitos ja ihana kuulla, että oon ollut ajatuksissasi!! Älä vaan lakkaa unelmoimasta, kyllä unelmia pitää uskaltaa toteuttaa. Jollen minäkään olisi uskaltanut, varmasti katuisin vanhempana. Nyt ei kaduta ollenkaan!

Kalamuija - Kiitos! On tosiaan kiva palata "tavalliseksi" palkansaajaksi, etenkin kun on ihan mielenkiintoisia juttuja edessä. Niistä ehkä sitten joskus lisää... ;)

Miia - Älä ihmeessä luovu haaveistasi! Kaikessa on kääntöpuolensa. Kyllähän nuo viime vuodet ovat yhtä lailla olleet ihania ja pääsin toteuttamaan unelmaani. Sattui vaan tuo taantumakin tylsään saumaan minun kannaltani ja paikkakunta oli sittenkin vaan liian pieni tuollaiselle erikoisliikkeelle. Varmasti jos se olisi ollut taloudellisesti palkitsevampaa, olisin ilomielin jatkanut.

Kiitos ihanaiset naiset kommenteistanne! En malta odottaa tulla vastavierailuille teille, mutta nyt on ollut aikas kiirettä, kun on vihdoinkin vähän vapaata, niin on pitänyt viipottaa kavereita tapaamassa ympäri maakuntaa! :)

Tania kirjoitti...

Onnea uusiin haasteisiin! Kiva taas kuulla sinusta.

Tania

Tanja Hakala kirjoitti...

Oikein hieno blogi ja teidän mökki näyttää todella hienolta! saisiko sinuun yhteyden mailitse? Voit vaikka laittaa postia ensin: lamaraya84@gmail.com