torstai 20. lokakuuta 2011

Muodonmuutos

Anopin autotalliin edellisiltä omistajilta jäänyt kirjahyllyn raato, jota joku oli joskus yrittänyt saada pysymään kasassa nauloilla, sai uuden elämän meidän olkkarin sohvapöytänä sunnuntaipäivän askartelun tuloksena.



Valo vaan alkaa olemaan vähissä sisällä, vaikka ulkona ei olisikaan ihan pimeää. Mutta mikäs sen ihanampaa kuin sytytellä kynttilät. Minä tykkään.





                                                     Syksyisen suloista viikonloppua kaikille - me suunnataan saareen... :)

4 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Kivaa, sä oot päivittänyt!

Teidän olkkari on tosi tunnelmallinen. Ja pöydästä tuli fantsu! Kelpaa tota kynttiläkokoelmaa poltella..! :)

Vai saareen, lucky you. Mulla on mukavuus voittanut ton vauvan kanssa, eikä sit lähetty enää syksyllä sinne. I ja o on siel käyny pari krt, menevät la laittaan paikat pakettiin. Keväällä taas hela familjen, kun vauvakin vaan istuu rauhassa paikoillaan, eikä rimpuile minnekään, ja on niin kiltti, että! ;)

Terkut!

Unknown kirjoitti...

mainio lopputulos.. ELi käytitte sen pöydän alaosana kaapin yläosaa? Tosi hyvän näköinen!

Leppoisaa viikonloppua!

Unknown kirjoitti...

me Teijan kanssa bloggaillaan samaan aikaan..tsihihi...

Anna kirjoitti...

No helou ladies - kaikki online melkein samaan aikaan ;)

Teija - voi kun ehtiskin päivittelemään enemmänkin, saati sitten lukemaan ja kommentoimaan muiden blogeja. Mökkiviikonloput on ihan ehdottomia pääntuuletukselle tiukkojen työviikkojen vastapainoksi. Mut kohtahan se tulee kevätkin taas ja sullakin ne mökkireissut :)

Anni - Me käytettiin hyllyn kolmimetrinen päällilevy sohvan pöytälevyksi. Hyllyistä tehtiin pöydän runko ja noi koristeelliset ovet ja kolmen laatikon etulevyt kiinnitettiin kylkiin. Kaikki tarvikkeet löytyi kotoa, joten aika ylpeänä voin sanoa, että täydellistä kierrätystä. :)

Hyviä öitä - tää painuu nyt petiin!