keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Pitkä ja kapea

on tää meidän makuuhuone. Mutta suht koht toimiva kuitenkin.

Ennen nykyistä virkaansa huone on ollut mm. työhuoneena ja lastenhuoneena. Muutama vuosi sitten tehtiin remppa, jonka iloisin yllätys oli matto- ja levykerrosten alta löytynyt lankkulattia. Ei sellaista pitänyt löytyä, sillä tämä talohan on palanut kertaalleen! No täältä päädystä ei sitten ilmeisesti niin pahasti.


Meillä on aika paljon talon mukana tulleita (ns. taloon kuuluvia) huonekaluja. Tämä vanha kampauspöytä on yksi varsinainen helmi niiden joukossa. Monta monta vuotta sitten rapsutin maalit pois noista tallin vintiltä löytyneistä irtokaapeista. Tarkoitus oli maalata ne, mutta siinä ne nyt ovat edelleen tuollaisina. No järkevämpäähän on joskus viedä koko kapistus johonkin kunnostettavaksi, sillä eihän tuo muutenkaan ihan priimakunnossa ole.


Seinälle kaipaisin jotain. Ehkä. Tai sitten en. No ehkä jonain päivänä tulee vastaan Se, mikä siltä puuttuu.





Tässä oman kodin kuvaamisessa on sellainen jännä juttu, että vasta valokuvasta huomaa joitain epäkohtia. (Pahimmat kyllä on muutenkin ihan hyvin tiedossa!)

Tämä sinänsä ihan kiva kori on ihan hölmöllä paikalla ja saakin lähteä heti mökille. Se on ollut ihan kätevä paplarien säilytyspaikka, mutta nyt niitäkään ei enää tarvita, kun emännällä on ollut ihan lyhyt tukka jo muutaman kuukauden... :)



4 kommenttia:

Joana kirjoitti...

Kivoja kuvia! Makuuhuoneessa on jännä oma henkensä, kaunista! Jänskä tokavika kuvakin, jossa kuvaajastakin näkyy häivähdys. ;)

Teija kirjoitti...

Kiva makkaripostaus! Katsoinkin heti, että ootko leikannut tukan :)

Lipasto on kaunis, jotain tollasta olis kiva saada meidänkin makkariin. Hmm, puuttuiskohan tuosta sängyn yltä suorakaiteen muotoinen peili..? Vai onko ihan tylsä idea? Tykkään hirveesti tuosta vaakaan paneloidusta seinästä!

Anonyymi kirjoitti...

Makkari nayttaa yhta hyvalta kuin aina ennekin! Mutta oh my rouva itse nayttaa peilin kautta TODELLA hyvalta, tyylikkaalta ja HOIKALTA! Mulla on raskauden jalkeinen lollolaskimasennus paalla. Ja kuhan tasta toivutaan, niin sitten annetaan niille kyytia! Love V xx

Anna kirjoitti...

Kiitos taas rouvat kivoista kommenteista!

Hiiriemo - kiitos! Pitäähän sitä välillä vähän vilahtaa...;)

Peili saattais olla hyvä, jotain vaakasuoraa joka tapauksessa. Kiitos vinkistä, Teija!

Ja V - en tiedä kumpi valehtelee, kamera vai peili, mut en todellakaan ole laihtunut grammaakaan. Mutta iso kiitos kauniista sanoista kuitenkin!