keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Terve kaverit!

Huhhuijaa, kun aika menee vauhdilla. Tarkoitukseton blogitauko venähti taas... sorry!

Leppoisan kesän jälkeen arkinen koulu/työ/harrastus -rumba tuntui vievän kaiken ajan. Nyt arki pyörii jo omalla painollaan, mutta syksy on salaa edennyt näin pitkälle. Mä elän vasta syyskuuta!!

Mökillä on sentään ehditty käymään ahkerasti. Vuoden viimeinen reissu oli viime viikonloppuna, mutta heti tammikuussa mennään taas. Kiirettä siis riittää loppuvuodeksikin.

Syksyistä mökkeilyä leimaa iltojen pimeys, joka tuo tietty ihan oman tunnelmansa. Ahkerointi vaihtuu oloiluksi. Sisällä kaminan lämmössä ja kynttilöiden valossa ei haittaa vaikka taivaalta tulis mitä!








5 kommenttia:

Teija kirjoitti...

No olipa kiva huomata, että oot päivitellyt! :) Aivan mahtavia mökkikuvia! Jotenki se aika vaan juoksee, olipa sit bloggaillut tässä välissä, tahi ei.. Justahan mekin nähtiin :)

Tänään on kiva talvinen fiilis, ainakin toistaseksi. O suunnitteli aamulla, et miten monta linnaa ja ukkoa meinaa rakentaa hoidossa ;)

Ihana ihana pipo!

Vekarus kirjoitti...

Juu, pimeys on ihanaa, kun hidastaa tahtia!

Vau, mikä aarteen etsintä all!

Anonyymi kirjoitti...

Heeei olipa ihana yllatys, kun ihan tsakalla tsekkaisin, etta oletko palannut linjoille. Mahtavia kuvia, erityisesti toi koiruus poiruus J ja pikku A. Rakkaat terkut.

Tania kirjoitti...

Kutsuvalta, kodikkaalta näyttää mökkinne iltavalaistuksessa.
Lämpöistä marraskuun jatkoa!
Tania

Anna kirjoitti...

Teija ystäväni, tosiaan tuntuu, et justhan me nähtiin. Jos ajankulku jatkuu samaa vauhtia, niin kohtahan on kesä. Ja silloin nähdään taas, jollei jo aiemmin - vai mitä? :)

Voin kuvitella, että on O varmaan ollut vauhdissa lumileikeissä. Kukapa ei olis!

Vekarus - Kiva, kun kävit! :) Mökillä tosiaan eletään enemmän valoisuuden mukaan. Ja hyvä niin.

Anonyymi Mrs. V - No johan sattui, että kävit just kurkkasemassa. Eiks ookin hauska pari läksyjä tekemässä. Ja tosi ergonominen asento, polvillaan lattialla ja kirjat sohvalla. Tyypillistä noille meidän muksuille. Terkkuja sinnekin!

Tania - Oi kiitos! Mukavaa marraskuuta sinullekin! :)