tiistai 12. toukokuuta 2009

Äitienpäiväviikonloppu


Vihdoinkin päästiin viikonloppuna jatkamaan töitä mökillä. Viimeksi oltiin siellä pääsiäisenä...

Nyt on yläpohja villoitettu ja tornin lattialaudat paikoillaan. Vaikka välillä satoi ja tuuli kovasti, niin ei haitannut, koska nyt tehdään sisähommia! Aina on kiva tehdä tuollaisia työvaiheita, jossa valmista tulee nopeasti ja näkymä myös muuttuu.

Äitienpäiväherätys oli siis tällä kertaa patjalla saunan lattialla. Mutta perinteiseen tapaan aamiainen tuotiin "sänkyyn" ja tytöt olivat muistaneet ottaa askartelemansa kortit mökille mukaan. Lahjaksi sain vavan ja kelan - ehkä tänä kesänä ehdinkin vielä kalastamaan...

10 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Kiitos viestistä :) Mökkimme keittiön on tehnyt Puutyöliike Harri Miettinen Mynämäeltä. Ollaan kyllä tosi tyytyväisiä. Tasot on vähän niinkuin veneen kansi, teki ne yksilöllisesti meitä varten :).

Missä päin mökkinne sijaitsee? Tosi komea on tulossa ja komealla paikalla! Itsekin tykkään Lexington-tyylistä, ja pyrin sisustelemaan mahdollisimman vaalealla. Meillä nuo harmaat hirret imee muuten valon kaikesta. Mielenkiinnolla jään seuraamaan mökkiprojektianne! :)

Vekarus kirjoitti...

Voi ei, teille tulee torni! Minäkin olisin halunut kunnon yläkerran tai ainakin tornin, mutta täällä Espoossa ei saa rakentaa kaksi kerroksisia loma-asuntoja. Tylsää!

Onnea projektiinne! Palaillaan!

Maria kirjoitti...

Kiva tutustua uuteen ja mielenkiintoiseen blogiin -nautin! :))

Teija kirjoitti...

Ja vielä yksi pikku kysymys: Mistähän olet hankkinut tuon ihanan muistikirjan, joka vilahti aikasemmassa postauksessa? Meidän mökkikirja loppuu ihan just, ja nyt uuden kesän alkajaisiksi pitää hankkia uusi kirja. Toi ois ihana!

Anna kirjoitti...

Vekarus - tuo torni on kyllä oikeastaan parvi eli mökki on 1,5 -kerroksinen. Mutta tornin muotoinen kuitenkin, vaikkei korkea olekaan. Eli samat säännöt täälläkin päin... :)

MariaK - Kiitos! Kävinkin jo vastavierailulla..

Teija - Kappas! Samoilla vesillä tosiaan... :)) Tuon kirjan ostin Turusta Hansan Akateemisesta. Toivottavasti löydät omasi!

Teija kirjoitti...

Kiitos vinkistä!

Vekarus kirjoitti...

Mitä eikö teilläkään saa tehdä ylös seisomakorkeutta? Kurjuus!

Anna kirjoitti...

Ei saa, mutta ei se oikeastaan haittaa, koska neliöitäkin tornissa on vaan vähän. Siitä tuleen vanhempien "makkari". Patjat tulee lattialle ja sänkyyn kömmitään tavallaan siis suoraan portaista. Aamulla sitten herätään katsellen kauniita maisemia.. ikkunat on nimittäin kolmeen suuntaan...:)) *haaveilee*

Vekarus kirjoitti...

Oi, kuulostaa ihanalta!

Meillä yläkerrasta (koko yläkerta on matalaa parvea) tulee lasten peuhu/pelipaikka ja voi sinne tietysti vieraitakin majoittaa.

Anna kirjoitti...

Kuulostaa oikein hyvältä! Siellä on tilaa temmeltää, eikä pituuskaan tule haitaksi vähän aikaan.

Meilläkin tytöt olisivat varmasti mielellään ottaneet tornin valtakunnakseen, mutta vanhemmat olivat vaan itsekkäitä, ja omivat sen itselleen..;)