perjantai 15. toukokuuta 2009

Kaikki alkoi siitä

kun isoisäni osti edesmenneen merimiehen tilan kesäpaikakseen jo 1950-luvulla. Vuosikymmenten mittaan alueelle on tullut pari mökkiä lisää ja sukupolvet osin vaihtuneet.

Suvun yhteisellä alueella oli kuitenkin vielä rakennusoikeutta jäljellä ja niin viime vuoden alussa saimme serkkuni kanssa ostaa omat tontit alueelta (siis serkkuni perheellä on myös mökkityömaa käynnissä).

Nämä kuvat ovat viime vuoden tammikuun lopulta. Ne on otettu, kun kävimme katsomassa paikkaa ensimmäistä kertaa sillä silmällä. Seuraavalla kerralla olikin kaupat tehty ja sitä seuraavalla oltiin sitten jo puunkaatohommissa...;) Mutta tässä vaiheessa ei siis oksaakaan ole katkaistu.


Näkymä saunan rannasta

Saunan paikka

Mökin paikka

4 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Kaunis paikka on teilläkin!

Joana kirjoitti...

Mahtavat kalliot ja upea näköala! Sielu lepää! Onko edessä meri vai järvi?

Meidän maisemat ovat aivan erilaiset, koivu- ja lehtikuusimetsää ja vanhaa pellonpohjaa...

Teija kirjoitti...

Muistan että tuolloin tammikuussakaan ei ollut vielä lumi satanut. Ihanan keväiset kuvat :)

Anna kirjoitti...

Vekarus - Kiitos! Ranta on kyllä vielä kaislikon vallassa, mutta sillekin on kyllä suunnitelmat olemassa...

Hiiriemo - merihän se siinä. Ollaan kummatkin miehen kanssa absolutely meri-ihmisiä. Kummatkin olemme viettäneet lapsuutemme kesät meren äärellä... Mutta on myös kokemuksia Keski-Suomen järvimaisemista ja sielläkin olen kyllä nauttinut olostani! Lehtikuusia täällä päin näkee ihan liian harvoin..

Teija - Itse asiassa koko edellistalvi oli todella vähäluminen Lounais-Saaristossa. Itse asiassa tuolla ei tainnut tulla lunta laisinkaan. Siksi kaikki "talvi"viikonloput pystyttiinkin käyttämään tontin raivaukseen ja klapien tekoon...