maanantai 16. marraskuuta 2009

Haaste

Teija haastoi kertomaan, mitä materialistista EN omista ja miksi.

Tämä olikin todellinen haaste, sillä kaikkea sitä onkin huusholliin kertynyt, kun asiaa oikein ajattelee!

Yritin miettiä asiaa eri kanteilta: onko jotain mitä en periaatteesta hanki, mitä tarvitsisin ja mistä haaveilen jne. Tällaisia tuli mieleen:


1) meidän pihalta ei löydy trampoliinia

Ei nyt ihan periaatekysymys, mutta melkein...

2) monet keittiön pienkoneet, kuten leipäkone, popcornikone, jäätelökone...

En halua hankkia moisia kaappiin pölyttymään, sillä tiedän, että niitä ei käytettäisi, jos ne eivät olisi esillä ja kaikkea ei voi pitää esillä + niiden puhdistamisen vaiva kumoaa niistä saadun hyödyn!

3) Sodastream-laite.






Tämä kapistus on edellisestä kohdasta poiketen alkanut kiinnostamaan. Mökillä saattaisi olla kätevä. Säästyisi kantamiselta ja tyhjiltä pulloilta. Onko kellään kokemusta vekottimesta?

4) Polkupyörä.

Tai siis periaatteessa omistan, mutta siitä on jo viisi vuotta sitten lainattu rengas maitokärryihin, enkä ole sitä sinä aikana edes kaivannut.

5) Uggit.

Sellaiset harmaat neulosversiot. Pikkuhaave, jota en vielä ole raskinut toteuttaa.

6) Purjevene.

Iso haave, josta ehkä joskus vuosien/kymmenien vuosien mittaan tulee totta tai sitten ei.



Kuva täältä


Haastan Tanian ja Tirpanan kertomaan omista ei-omistamisistaan.

6 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Kivasti keksitty! Tramppista ei meilläkään ole ja tokkopa tuleekaan. Toivon, että buumi menee ohi siiheksi, kun Oskari vähän vanhempi..

Mun isällä on Soda Stream ja ovat tosi tyytyväisiä siihen. Itsekin monta kertaa päässyt maistelemaan tuotoksia ja mun mielestä tosi ok!

Harmaat neuleuggit ottaisin myös enemmän kuin mieluusti.. :)

Joana kirjoitti...

Samoilla linjoilla ;). Tramppaa ei meidänkään pihaan ilmesty, vaikka kaikilla muilla olisi, mutta ne uggit kyllä kelpaisivat vaikka ihan perusversionakin!

Unknown kirjoitti...

Kivoja juttuja.. Mielenkiintoista lukea.......

Tirpana kirjoitti...

Kiitos haasteesta. Nappaan sen!

Ja tuosta soda koneesta. Meillä on ollut se kohta kaksi kuukautta käytössä. Ja joka päivä muutaman kerran sitä käytän. Kaupasta ei tsrvitse enää wichyä ollenkaan ostaa. Suosittelen siis lämpimästi. Ja on muuten tosi pieni ja kevyt kone.

Anna kirjoitti...

Helou naiset! Kiitos kommenteista!

Hoksasin just, että ne Uggit ja Sodastream on suurin piirtein samanhintaiset... Kumpaankohan sitä päätyisi?? Voipi olla, että jos isännän mielipidettä kysytään, meille tulee soodakone..;)

Anonyymi kirjoitti...

Moi, ma kattelen juuri onlinella itselleni talvibootseja. Ja niita uggseja on jos jonkinlaista nyt. Oletsa tsekannut mitaan muita hyvanlaatuisia merkkeja, jotka nayttaa uggseilta mut ei ole ja on paljon halvempia?