tiistai 24. marraskuuta 2009

Trofee

Siitä peurasta kulkeutui meille sitten muutakin kuin lihat...

Isäni mielestä sarvet olivat sen verran hienot, että toi koko pään!

Tässä piti olla kuva siitä, mutta jätin pois, jottei herkimmät lukijat järkyty ;)

Ensin ajattelin, että on tylsää laittaa sarvet seinälle, kun ei itse ole otusta metsästänyt, enkä muutenkaan erityisesti pidä trofeista. Mutta päätettiin kuitenkin kokeilla, mitä siitä päästä syntyy...

Ei ole ennen meillä tällaista soppaa keitelty!


Arvottiin valkoisen ja mustan välillä ja musta voitti. Musta se oli hyvä valinta.

Viikonloppuna trofee löysi paikkansa mökin seinältä, kaminan päältä.



Kamina on vanha Jotul, joka on odottanut varastossa jo vuosia. Palomuuri askarreltiin ja pelti lattialle teetettiin. Tarkkasilmäiset varmasti huomaa, että jotain tärkeää vielä puuttuu... Piipun toimitus viivästyi, mutta eiköhän sekin saada paikalleen ennen joulua.

Tuohon tulee valmispiippu, joka viedään päätyseinästä ulos ja ulkona ylös.


Ja eilen sitten ilmestyi meille taas ihan pyytämättä/kysymättä hirvenpää! Saas nähdä tehdäänkö siitä jotain. Onneksi Ukin jahtikausi alkaa olla lopuillaan...

7 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Oi, se on upea ja hyvä yhdistelmä kamiinan kanssa!

Unknown kirjoitti...

Hehehh! Kohta on mökki täys päitä!! :D

Kamiina on todella soma!

Teija kirjoitti...

Wau, hienot sarvet! Tosi hyvän näköset mustana, sopii hyvin kamiinan kanssa! Näytähän sit kokonaisuutta joskus, kun piippukin valmistuu.

Anna kirjoitti...

Kiitos taas ihanista kommenteista!

Laitan kokonaisuudesta sitten kuvia, kunhan saadaan valmista aikaiseksi. Itse en mökille ennen joulua enää ehdi, itsenäisyyspäivä kun on ainoa vapaa ennen aattoa... mutta mies käy kyllä laittamassa kamiinan käyttökuntoon sitä ennen!

Tania kirjoitti...

Hei Anna,
Kiva idea spreijata sarvet mustaksi. Katselin viikonloppuna kirpparilla edullisia peuran sarvia. Täytyykin käydä katsomassa, olisivatko ne vielä siellä, josko minäkin yrittäisin. Tuskin saan lupaa "käsitellä" miehen ampuman peuran sarvia :-).

Prisca kirjoitti...

Eipä ole yhtään mun juttu tuo tuollainen, mutta silti täytyy myöntää, että eipä siitä hienomapaa olisi saanut .Musta toimii todella hienosti ja kamiinanhan se kruunaa upeasti.

Anonyymi kirjoitti...

Eläinystävänä henkeen ja vereen ja lisäksi kasvissyöjänä järkytyin pienesti... Tai oikeastaan voin nyt pahoin, mutta kumminkin. Onhan sitä kai rumempiakin koristeita nähty, kuin nuo sarvet, mutta mun puolestani olisivat voineet olla muoviset, eivätkä aidot... siltikin ihan hauska idea