tiistai 3. marraskuuta 2009

Valaisimia

Mökillä saatiin sähköasennukset loppuun pari viikkoa sitten ja niinpä oli aika lähteä valaisinkaupoille. Pikainen täsmäisku Ikeaan ja tällaisia jäi ostoskoriin:

Ruokapöydän päällä - vähän ehkä turhan Ikeamainen, mutta muuten ihan ok.

Keittiön katossa - antaa hyvän valon ja erottui mun mielestä hyvin muista kohdevaloista.

Sohvapöydän päällä - tarpeeksi iso ja yksinkertainen.

Olo oli muuten vähän kuin sähkövalo olisi vasta just keksitty. Tuntui 'ihmeellisen hienolta' laittaa valot katkaisijasta päälle. Tätä ennen meillä oli kymmeniä metrejä jatkojohtoja risteilemässä ja yksi jalkalamppu.


Kesällä ei paljon valoa tarvittu, mutta näin syksyllä pimeys tuolla saaressa on niin totaalista, että olikin jo korkea aika saada valaistus kuntoon.


Meidän mökki on muuten aikamoinen ikeamökki. Siitä voisi vaikka tehdä joskus oman postauksenkin... Taitaa olla vähemmässä ne tavarat, jotka ei ole Ikeasta, kuin ne jotka ovat.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

On Ikea tai ei, silti teidän oma ja ihana sellainen.
Mut tiedän, mitä tarkoitat.. itse pyrin tietoisesti tekemään ei ikea päätöksiä, vaikka siihen "sorrun" aina välillä uudestaan ja uudetsaan, lähinnä hinnan ja yksinkertaisuuden takia. Toisaalta samalla vähän ahdistaa Ikeamainen massatyyli, you know.. Ristiriitainen nainen olen.

Oikein tyylikkäät kuvat!! :D

Vekarus kirjoitti...

Hyviä valintoja!

Joana kirjoitti...

Heissan! Meidän aitassa on just vastaava ikeamainen, tosin ostettu lamppukaupasta ja valmistaja Massive, kalastajalampun nimellä sen ostimme. "Oikeaan" Ikeaan on turhan pitkä matka täältä meidän leveyspiireiltä. Kivoja lamppuja kaikki!

Anna kirjoitti...

Anni - Mulla on myös vähän ristiriitainen suhde tuohon Ikeaan. Häiritsee tosiaan se tunnistettava massatyyli. Mutta toisaalta niillä on aika usein kivoja ja toimivia jujuja tuotteissaan ja yleensä vielä ne miellyttävät silmää. Mutta tällä budjetilla hinta vie kyllä voiton. Varsinkin, kun kalustetaan ja varustetaan koko mökki alusta lähtien. En ole halunnut viedä sinne mitään vanhaa "roinaa", koska kotona meillä on sitä yllin kyllin (ja tykkään siitä), mutta mökille halusin kontrastiksi ihan erilaisen, selkeän meiningin.

Hiiriemo - Kalastajalamppuhan on oikein hyvä nimitys. Mietinkin, että miksi sitä kutsuisi. Tyyliltään kyllä se on musta just mökille tehty. Onko muuten Ikea tulossa sinne teille päin? Raision Ikea avattiin justiinsa sopivasti meidän mökkiprojektin alkuun ja on nimittäin ihan mökkimatkan varrellakin. Ei me varmasti muuten oltaisi niin montaa peräkärrykuormallista sieltä tavaraa roudattu ;)