maanantai 26. lokakuuta 2009

Neiti A 8 v.

Viikonlopun pääosassa oli neiti A:n syntymäpäivät. Niitä varten siivottiin, puunattiin ja valmisteltiin, kunnes vihdoin sunnuntai-iltapäivällä juhlittiin.

Ensin kestittiin sukulaiset ja kummit. Väkeä oli todellakin vauvasta vaariin: nuorin herra 5 kk ja vanhin puoli vuotta vajaa 90 v. Ja sitten kaikkea siltä väliltä. Lähemmäs 30 henkeä kaikkeaan.

Kun tämä porukka saatiin ovesta ulos, siivottiin kahvikupit pois ja pöytään kannettiin popparit ja naksut. Kaikki koulun tytöt saapuivat juhlimaan. Voi sitä kikatusta ja korkeiden äänien sinfoniaa, kun viisitoista eka-nelosluokkalaista laitetaan yhteen huoneeseen!

Sanomattakin lienee selvää, että vanhemmat istahtivat illalla sohvalle lievästi uupuneina. Mutta päivänsankari oli onnellinen: paljon ihania lahjoja ja huomion keskipisteenä olemista. Tätä päivää oli odotettu taas melkein vuosi!

Elämän tähän mennessä jännittävin asia on myös takana päin.
Perjantai-iltana käytiin napsauttamassa korviin reiät. Ei taida tässä kuvassa korvikset erottua, vaikka hiuksia huolellisesti pidettiinkin korvan takana... :)

5 kommenttia:

Henriikka kirjoitti...

Ihana!:)

Teija kirjoitti...

Oi että, jänniä aikoja teillä elelty :) On ne juhlat vaan kivoja, mutta kiva on myös, kun ilta koittaa, ja saa heittää jalat sohvalle :) (Kyllä ne korvikset muuten erottuu, hih!)

vanamo kirjoitti...

Kiva, kun löysit blogiini. Onnea sankarille.

Onpas ollut upea talo. Itse haluaisin jouluksi sellaiset oikeat kynttilät kuuseen, mutta tulipalon mahdollisuus olisi tosiaan tuolloin suuri. Elävä tuli on kaunis, mutta onneksi noita sähköisiäkin versioita on keksitty:)

Prisca kirjoitti...

Meilläkin täytetään pian 9v.
Tänä vuonna sattuvat kauneus ja terveys messut samaan syssyyn...eli kiirettä tulee, mutta sankari pääsee kanssani messuille katsomaan kun äiti meikkaa lavalla ja sitten laitetaan korviin toiset reiät ;) !!!

Anna kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista! Kiva kun kävitte :)

Aurinko ja kuu - ai jo toiset reiät? Saapa nähdä, koska meillä keksitään se... ;)