tiistai 29. kesäkuuta 2010

Juhannus

aurinkoa
kesäruokaa ja -juomaa
leppoista yhdessäoloa


naurua
tarinoita
ystäviä läheltä ja kaukaa
terassilla yömyöhään



veneretki Vehmaalle
lasten riemua
vähän vauhdin hurmaakin
saunomista ja pelailua



aattoillan perinteinen näytelmä
kioskileikkejä
aarteen etsintää



Kiitos ystävät taas kerran hyvästä juhannusseurasta!


Kuvia tuli otettua paljon, mutta suurin osa kovin ei-anonyymejä... No, joku voi silti bongata itsensä heijastuksista ;)

9 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Moi!
Teilläkin näyttää olleen kiva juhannus! Ihana kun on ystäviä kylässä! Näytelmäporukka ilmeisesti sai ansaitsemansa raikuvat aplodit..? :)

Emmä mikään sillai utelias ole, mutta mihin veneilitte Vehmaalle? :) Mun sisko mökkeilee siellä kans, ja enste meinattiin sinne lähtee ajeleen, mutta päädyttiinkiin Uuteenkaupunkiin.

Hey, ootteko sillon mökillä, kun on Velkuapäivät? Olis kovin kiva törmätä!

Anna kirjoitti...

No moi! Juu oli oli! Me juhlittiin Jussia jo ties vaikka kuinka monennetta kertaa samalla porukalla eli siis yhden tuttavaperheen kanssa ja vähän sukulaisia tietty piipahtelee kans.

Aplodit oli tietty valtavat. Tämä oli kolmas Juhannus tuolla ja myös kolmas esitys. Tällä kertaa aika action-painotteinen. ;)

En oikein osaa sanoa missä oltiin siellä Vehmaalla, kun oltiin nimenomaan näiden meidän vieraiden sukulaisten mökillä käymässä, enkä ollut edes kortinlukijana. Mut jossain siinä Mynälahden vasemmas reunas (eli siellä kai se Vehmaakin on :)

Rähmä toi Velkuapäivät! Ollaan kyllä mökillä, mutta me järjestetään just silloin siellä pikku partiokesäleiri eli en pysty poistumaan paikalta, kun pitää 40:n leiriläisen ohjelmaa pyörittää. Mut voitais kyllä jossain vaiheessa kesää sopia treffit johonkin!

Teija kirjoitti...

Apua, mun siskokin mökkeilee just Mynälahden vasemmassa reunassa! :) (Mereltä päin katsottuna) Hih, aika sattuma.

No hitsi velkuapäiviä, mutta nähdään kuitenkin jossakin välissä, ehdottomasti! ;)

Kotivalo kirjoitti...

Hauskan näköistä juhannusmenoa = ) Mitäs juustoa noitten ananasten kanssa on tikuissa ja onko tomaatin välissä mozzarellaa? Todella namin näköstä joka tapaukses!

Unknown kirjoitti...

Oooh, ihanan touhukasta mutta leppoisaakin..

Joana kirjoitti...

Aika ikimuistoiselta vaikuttaa nämä teidän juhannusperinteet. Kivoja kuvia ja iloista mieltä! Ja mitä herkkuja, nam!

Rilla kirjoitti...

Kyllä on niin juhannuksen näköistä menoa, että :D Ihan loistavaa.

Meillä jotenkin kameran käyttö unohtui koko juhannukselta. Ihan järkkyä - ei ole ennen tapahtunut. Eikä syynä ole edes mikään nestemäinen. Se vaan jäi...

Teija kirjoitti...

Huomenta taas. :) Joo, mökille ollaan asetuttu, mutta nyt käymäs töissä :/ Onneks tänään sataa, niin ei harmita niiiin paljon!! Aika menee niin kyytiä, etten oo ehtiny ees vilkasta mokkulaa, mutta josko viikonlopun aikana ehtisin tutustuu siihenkin vehkeeseen, hih!

Tekin siis saaressa, joten oikein ihanaa lomaa!! Ja tsempit partioviikonloppuun :)

Anna kirjoitti...

Teija - Se paikka, missä oltiin löytyy merikortilta nimellä Pyrkkisvaha. Mahtaakohan olla lähellä? Hyvä päivä tehdä töitä tänään. Tosin just alkoi taas paistaa... Ei sitä paljon koneelle ehdi, mutta nyt kun tuo mies tuossa pesee perunoita, niin hetkeks kerkee. Se on muuten tiskannutkin joka päivä - minä en vielä kertaakaan!!!

Kotivalo - Halloumia oli ananasten seurana ja mozzarellaa tosiaan tomaattien välissä. Halloumi-ananakset saivat vielä ennen grilliä juoksevaa hunajaa päälleen. Namia oli!

Anni - just niin oli. Sopiva yhdistelmä!

Joana - On jotenkin hauskaa, kun on jo näitä perinteitä. Ei edes muisteta kuinka monta Juhannusta ollaan vietetty yhdessä, paikka vaan vaihtunut välillä...

Rilla - meillä kyllä otettiin varmaan yli 300 kuvaa, mutta ei montaakaan "julkaisukelpoista". ;)