keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Kaupunkiloma

tiedossa viikonloppuna!

Mennään ihan kahdestaan miehen kanssa tänne:



Meiltä on kolmen vartin ajomatka Turkuun ja siellä piipahdetaan aika useinkin ostoksilla tai muuten asioilla. Ja yleensä siis tosiaan vaan tylsän kiireesti piipahdetaan samoissa tutuissa paikoissa.

No nyt korjataan tilanne. Hotellihuone on varattu kahdeksi yöksi ja me leikitään turistia Turussa. Perjantai-iltana saavutaan ja mennään vaikka tuonne jokilaivoille. Mutta heti lauantaiaamulla marssitaan matkailuinfoon ja ostetaan TurkuCardit ja kuljeskellaan pitkin kaupunkia ja kaupungin nähtävyyksiä kartta ja kamera kädessä...

Nyt kaivataankin vinkkejä Turkuun suuntaaville turisteille! Etenkin sellaisia, mitä ei matkaoppaasta välttämättä löydy... Mitä sinä tekisit Turussa?


5 kommenttia:

Joana kirjoitti...

Minä menisin Enkeliravintolaan, ehdottomasti! Turku on ihana kaupunki, veljeni opiskeli aikoinaan siellä ja pääsimme aina kesävieraiksi YO-kylään. Mukavaa lomaa!

Rilla kirjoitti...

Loistavaa tulevaa viikonloppua!! Mun muistot Turusta on niinkin kaukaa kun opiskeluajoilta, kun seukkasin Turkulaisen miehen alun kanssa :D Tuoreita vinkkejä ei siis löydy. Meilläkin hotellivkl miehen kanssa muuten tiedossa. Tosin, perheen pienin mukana...

Teija kirjoitti...

Onpas teillä ihana viikonloppu tiedossa, nauttikaa :) Hömhöm, mihis mä sit menisin.. Kovin usein en keskustassa käy, vaikka vaan 20 min matka. Jokivarsi on ihana, ja förillä käydään Oskun kanssa joskus ajelemassa. Ja syödään jätskit siinä kiskalla. Hey, Forum Marinumiin, ehdottomasti! Luulen että kiinnostais teitä, jollette oo aikasemmin käyneet? Ja käsityöläismuseokin on ihan kiva perinteinen paikka, Turun Linnaan pitäis itsekin päästä.. Sergio's on ihana italialaisravintola siinä rantakadulla. Niin, ja jos historia kiinnostaa, niin aboa vetus & ars nova-museo? Nää on näitä perus-juttuja, mutta ihan kivoja :) ..Ja niin, parhaat makkaraperunat on Mantun grillillä :)

Nonna kirjoitti...

Minä menisin käymään Elvina Interiörissä! =)

Mukavaa reissua!

Anna kirjoitti...

Kiitos naiset kommenteista ja vinkeistä! Paljon ehdittiin tehdä, mutta toisenkin reissun vois joskus tehdä. Nyt oli sellainen kulttuuripainotteinen loma - ei muuten käyty yhdessäkään kaupassa! :)