maanantai 7. kesäkuuta 2010

Olin ihan unohtanut

kuinka huumaavasti kielot tuoksuvat!

Lyhyt viikonloppu mökillä oli aurinkoinen ja tuulinen. Oltiin aika touhukkaita, mutta silti oli sellainen leppoisa olo. Minäkin ehdin välillä terassin nurkkaan uuden kirjani kanssa. Vinkin kirjasta sain täältä. Tarina vei minut mukanaan heti ensimmäiseltä sivulta lähtien. Nyt sitä sitten kaipaakin koko ajan rauhallista, mukavaa hetkeä, jolloin voisi uppoutua Audrey Niffeneggerin luomaan vaikuttavaan tunnelmaan.



Voi kyllä olla, ettei tuollaisia hetkiä tällä viikolla paljoa ehdi olemaan, mutta kaikenlaista muuta kivaa kyllä. Huomenna on meikäläisellä nimittäin ihan erikoisenerityinenspecialpäivä: aamuvarhaisella hurautan Helsinki-Vantaalle lapsiensa kanssa Suomeen kesänviettoon saapuvaa ameriikanserkkua vastaan. Tai oikeastaan miehen serkkuhan hän on, mutta kyllä nämä anopin siskon tyttäret on mulle ihan kuin omaa perhettä. Siinä ehditään sitten reilun parin tunnin ajomatkan ajomatkan aikana pulisemaan päällimmäiset kuulumiset ennen kuin jätän heidät mummin hoiviin.

Harvinaisen arkivapaapäivän kruunaa vielä iltapäiväreissu Turkuun hyvän ystävän kanssa. Ohjelmassa ainakin shoppailua ja Sinkkuelämää 2!

Hyvää alkavaa viikkoa!


7 kommenttia:

Tania kirjoitti...

Minulla sama kirja kesken ja vinkin poimin myös Joanan sivuilta :-). Tykkään kovasti!

Mukavia arkivapaita! Tania

Homsantuu kirjoitti...

Ihanaa viikkoa sinullekin! Meillä ei vielä kielot kuki, mutta omenapuut ovat kauneimmillaan.

Kotivalo kirjoitti...

Täytynee laittaa kirjavinkki ylös. Mukavia hetkiä teillä siellä ollut. Sinkkuelämään niin kovat jonot vielä, että menen vähän myöhemmin. Kielot on kukkineet täälläkin jo runsaan viikon. Ihana tuoksu!!

Joana kirjoitti...

Mukavaa, että tykkäsit. Lue ihmeessä se aikaisempikin teos, jos käsiisi saat (saatavana ainakin pokkarina), oli aika ihana kirja sekin.

Meillä nuorin on alkanut nukkua yönsä, joten minulle on jäänyt paljon omaa aikaa lukemiseen illan hiljaisina hetkinä. Kyllä olen nauttinut! Kiva, jos voin jakaa noita hyviä kokemuksia muillekin. :)

Meillä ei vielä kielot kuki.

talo rannalla kirjoitti...

meilläkin mies oli poiminut minulle aamulenkillä kieloja ja tuoksu oli ihana.

Kiitos muuten maatuskasta, sain haettua sen vihdoin postista. Aivan ihana ja tosi mieleinen myös meidän taaperolle :).

kauniita kesäpäiviä sinne!

Teija kirjoitti...

Heipsan. Onpa sulla tänään ihana päivä! Ameriikanserkkuja, jännää!! :) Mullakin sukulaisia Utahissa.

Ja sinkkuelämäkin vielä päälle! Mun tarttis kans ehdottomasti varata joku ilta sille, mutta kaipa tuota vielä pitkään tulee. Sitä ennen yritän sulkea silmät ja korvat kaikelta arvostelulta ;) Kivaa shoppilua myös! Se Elvinahan on ihan siinä Kinopalatsin vieessä.. ;)

Anna kirjoitti...

Tania - Täältä Blogistaniasta löytyy kyllä kivoja vinkkejä! Mulla olis varmaan mennyt ohi tämäkin kirja ilman Joanaa...

Homsantuu - Oih, meillä alkaa jo omenapuiden kukinta olla auttamattomasti ohi. Kielokimpun keräsivät tytöt mökillä jostain salaisesta paikasta!

Kotivalo - Suosittelen ehdottomasti lukemaan, vaikken vielä loppuun asti siinä ole ehtinyt.

Joana - Kiitos tosiaan vinkistä! Ja ihana kuulla, että olet saanut omaa aikaa. Se on todellista luksusta! :)

Talo rannalla - Kiva, että löysi perille ja tykkäätte! Aurinkoisia päiviä myös sinne!

Teija - Oli juu tehokas, mutta erikiva vapaapäivä! Kilometrejä tuli mittariin melkein 550, mutta ei tuntunut missään, kun oli hyvää seuraa. Ja kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan se leffa! Naurettiin paljon ja vähän kyynelehdittiinkin... Harmi, että Elvina oli jo kiinni, kun siihen ehdittiin. Kurkittiin vaan ikkunasta, mutta eiköhän tässä kesällä sinnekin joku päivä ehdi! :)