keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Kontio Ähtäri D

on meidän mökki malliltaan.

Siinä on kompaktisti kaikki se, mitä mökiltä haluttiinkin. Vanhemmat nukkuu torniparvella ja lapsille ajateltiin alunperin noita makuuhuoneita. Väliseiniä kun rakenneltiin, sai mies idean laajentaa oleskelutiloja jättämällä toinen makkari tekemättä. Ja se olikin erinomainen päätös. Mökki on paljon valoisampi ja avarampi näin. Eihän tytöt oikeasti tarvitse omia huoneita mökillä. Vanhempana sitten voi toinen majoittua vaikka saunalla, jos tulee kavereita (tai poikakavereita - hui!).


Kuva: Kontio

Wc:ksi piirretty tila jätettiin varastohuoneeksi, joka onkin erinomainen kätköpaikka kaikenlaiselle sekalaiselle, mutta niin tarpeelliselle. Vessaahan me ei tarvita, sillä ulkohuussi tai siis kuivakäymälä varastorakennuksessa on riittävä. Ainakin toistaiseksi...

5 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Tosi kompaktin oloinen mökki! Ja juu, tuollanen "romuvarasto" olis kyllä hyvä olla olemassa meilläkin :) Ja tornimakuuhuone.. <3

Iloista loppuviikkoa, lähettekö mökille? Meillä parit juhlat (plääh) mutta jospa sunnuntaina piipahtais :)

Anna kirjoitti...

Romuvarasto on kyllä ihan ehdoton ja sinne ei sit vieraat kurki... :)

Lähdetään joo mökille. Mies jo perjantaina ja me naiset vasta lauantaina. Voi olla, että piipahdan myös juhlissa - saas nähdä! Hyvää loppuviikkoa!

Tania kirjoitti...

Pohja näyttää toimivalta - kaikki tarpeellinen ja vielä tila kaikelle sille, jota ei juuri nyt tarvita, mutta varmasti vielä joskus tarvitaan. Laittaisitko joskus kuvan tornihuoneenne näköalasta, on varmaa upea!

Minäkin tiirailen silloin tällöin mökkien pohjapiirrustuksia. Ihana haaveilla ja suunnitella.

Edellisessä postauksessasi on kuva puumajasta. Olille on sellainen luvattu, joten sellaista pitäisi alkaa suunnitella ja rakentaa.

Marjis kirjoitti...

Onpas kivannäköinen pohja! Just sopivasti tiloja mökille! Hyvä idea yhdistää nuo terassitkin. Mahtaa teillä olla ihana mökki!

Anna kirjoitti...

Tania - Täytyypi joskus ottaa kuva, mut ei se nyt mikään ihmeellinen ole... Ei muuta kuin majanrakennuspuuhiin, se vasta on hauskaa!

Mannukka - Kiitos! Helpoin tapa oli tosiaan rakentaa "silta" terassien välille. Keittiön terassilta kun on aikamoinen pudotus maahan...