maanantai 10. toukokuuta 2010

Äitienpäivätunnelmia

Saaressa oli sumuista ja sateista, mutta myös hiljaista ja kaunista.

Äitienpäivä-aamua ilahdutti ihanat itse tehdyt kortit, käsityötunneilla kirjailtu liina ja puutyötunneilla askarreltu joutsen. Sekä KATISKA! Viime vuonna sain virvelin... Ja kumpikin oli oikein onnistunut lahja. Miten mies muistikaan, että viime kesänä kaipasin katiskaa, vaikka hän ei asiasta niin innostunut ollutkaan. No nyt on äiteellä kalavehkeet kunnossa! :)



Kalastuksen merkeissä menikin se sunnuntaipäivä. Aamupäivällä tuli naapurimökiltä hälytys, että serkkupoika oli saanut ison hauen ja niinpä mekin lähdimme koittamaan onneamme. Myöhästyimme otollisimmalta syönniltä (tai sitten ei vaan oltu tarpeeksi sitkeitä kalamiehiä), mutta pääsimme sentään maistamaan herkullisia haukipihvejä!

Nuo kuvat on muuten otettu ihan keskellä päivää eli aika sumppuinen ilma oli!

4 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Kauniita sumukuvia. Ja saman oloista meininkiä, kuin meilläkin mökillä aina :)

Meijän katiska ei oo ikinä kalastanut kunnolla, mutta tuo sun pyydys näyttääkin ihan superkalastajalta! Toivotaan ainakin!

Joana kirjoitti...

Oi, mikä lahja! Meidän katiskassa oli vain pikkuisia ahvenia. Meillä on muuten aikas samanlainen katiska, ei meinannut autoon mahtua, kun kaupasta haettiin. Hassua on, että katiskassa on vetoketju! Erilaisia olivat nuo vermeet minun lapsuudessani!

Upea tuo rantakallio!

Tania kirjoitti...

Lasten lahjat ovat ihania ja se silmien säihke, ja komea on myös katiska ja nuo teidän kalliorannat!

Kalastukseen liittyviä lahjoja en ole saanut, mutta pistosahan yms. toivottuja työkaluja kylläkin.

Anna kirjoitti...

Teija - tämä touhuilu oli harvinaista herkkua, sillä yleensä me aina rakennetaan tms. Toivottavasti tämän kesän jälkeen voidaan keskittyä ihan vaan mökkeilemään.

Hiiriemo - vetoketjua hämmästelin minäkin! :) Täytyy tunnustaa, etten ole koskaan kalastanut katiskalla. Se vaikuttaa aika vaivattomalta kalastustavalta.


Tania - Sanopas muuta! Tuo kallioranta ei ole meiltä vaan vanhempieni rannasta, missä minä olen viettänyt lapsuuteni kesät syntymästäni saakka. Meidän ranta on (valitettavasti) kaislikkoisen lahden pohjukassa...

Työkalut on myös hyviä lahjoja. Mä olen saanut joskus ainakin hiomakoneen. ;)