maanantai 17. toukokuuta 2010

Tadaa!

Ei olis uskonut, että valittiin nämä kalusteet terassille. Yllätys se oli itsellekin, kun näihin kaupassa päädyttiin... Mutta tyytyväisiä ollaan valintaan - näissä on oikein hyvä istua ja mahtuvatkin juuri sopivasti meidän pienelle terassille.

Mökkihän on suunniteltu tasamaalle ja siksi meidän piti yhdistää nuo kaksi erillistä pikkuterassia omalla ratkaisulla eli tuolla kapealla käytävällä. Meillä kun tiputusta terassilta on parhaimmillaan 1,5 metriä! Helatorstaina askarreltiin vihdoin kaikki kaiteet ja keittiöterassille katoksen juoksut. Tarkoitus on laittaa jossain siihen vaiheessa valokate (vaikka ei oikeasti houkuttais, mutta kun ei muutakaan keksi). Siihen tulee nimittäin meidän kesäkeittiö. On sit kivempi grillailla sateella...

Kaiteitten myötä meille tuli ikään kuin pari huonetta lisää. Tähän asti mökillä ei ole ollut paikkaa syödä ulkona. Ja nyt helteen helliessä sitten syötiin, juotiin ja istuskeltiinkin ulkona oikein kunnolla. Ja nautittiin!


Ja valmishan tuo ei ole ulkoakaan vielä: puuttuu vuorilautoja, räystäslautoja, räystään aluslautoja, huopaakin vielä tuolta lipareelta...

5 kommenttia:

Tania kirjoitti...

Olisin veikannut Maskun settiä, mutta kuvittelin paikaksi ihan jotain muuta kuin tuo terassisyvennys.

Hyvä valinta ja upea mökki!

Tania

Teija kirjoitti...

Todella kaunis mökki! Istuu ja maastoutuu hienosti sinne kalliolle! Ja kivasti sopii kalustokin sinne. Ja kaiteetkin on hienot, merelliset.

(Nonniin, nyt mä lopetan tän kehumisen ja painun yöpuulle ;)

Anna kirjoitti...

Tania - Kiitos! Taisi olla tuo kysymyksen asettelu vähän hämäävä, varsinkin kun paikkaakaan en näyttänyt etukäteen. ;) Toi Maskun kalusto kyllä saattaa vielä löytää tiensä meille joskus, jos tehdään rannempaan oleskelupaikka.

Teija - Oi kiitos! Hyvä, että menit nukkumaan, täällä olis jo poskia alkanut punoittaan kaikista kehuista...;)

Anne kirjoitti...

Miten ihana!

Anna kirjoitti...

Kiitos Anne! Tykätään kyl itekki, varsinkin kun ollaan ihan ite tehty...;)