maanantai 24. toukokuuta 2010

Mökkijuttuja ja mukava yllätys

Viikonloppu ahkeroitiin mökillä maalaamisen merkeissä. Leppoisan lämmin ja aurinkoinen sää helli, kunnes sunnuntai-iltapäivällä alkoi sataa. Juuri sopivasti kotiin lähdön aikaan.

Kaikki on siellä vielä harmillisen kesken. Listaa, vuorilautaa, räystäslautaa ym. puuttuu niin sisältä kuin ulkoa. Siksi kuvien ottaminen on vähän 'rajattua'. Kun ei kuitenkaan haluaisi keskeneräistä näyttää...

Tässä siis vaan pari yksityiskohtaa mökiltä:

Ikkuna ei ole noin likainen, vaan sateesta märkä..;)
Sohva on isoisoisäni tekemä viime vuosisadan alussa. Se oli siinä kunnossa, että kukaan ei ollut sitä huolinut, niinpä se muutti meille. Poistettiin vanhat maalit ja vahattiin ja sen jälkeen se odottikin muutaman vuoden olohuoneessa mökkihaaveiden toteutumista.  Noin puolittain aukivedettynä siihen mahtuu vaikka koko perhe löhöilemään.

Tyynyjen määrä on myös lisääntynyt lähiaikoina, samoin siis löhöilymukavuus. Siellä ovat henkkamaukat, gantit ja lexingtonit sulassa sovussa...

Lampaantalja piti jo laittaa kesäsäilöön, mutta tytöt eivät halua luopua siitä. Olkoon siinä sitten. Koirakin tykkää hypätä kuraisin tassuin sille kuivattelemaan!



Kotimakkarista häädön saanut kori löysi parinsa mökiltä ja nyt ne kätkevät sisäänsä pipot ja hanskat.


Ja lopuksi sateisen maanantain piristys - mun eka tunnustus!!!



KIITOS Teija Keloranta & Käpälämäki -blogista!!!


Minäpä laitan tunnustuksen eteen päin valloittavalle Annille



5 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Olepa hyvä, ihanaa jos piristi!♥ (Määkin tykkään Annista!)

ihanat kuvat mökiltä taas! Noi rottinkipostilaatikot on niin mainiot! Ja sohva ihana löhöilypaikka...

vanamo kirjoitti...

Onneksi olkoon tunustuksesta:)

Ihana mökki teillä. Meidän joskus tulevaisuudessa valmistuva rantasauna olisi tarkoitus maalata juuri tuon väriseksi. Muistatko vielä mikä maali ja sävy? Ja montako kerrosta täytyi maalata?

Kotivalo kirjoitti...

Kuvien rajaus on hyvin inhimillistä, kukapa esim. pyykkikasojaan viitsisi näytellä = ) Hyvä idea nuo rottinkilaatikot!! Ja onnea tunnustukselle myös

Vekarus kirjoitti...

Ihana sohva ja kauniit laatikot koristeineen!

Anna kirjoitti...

Teija - Kiitos! Kyllä kuule piristi! Täällä tuli vettä taivaan täydeltä ja tuuli silleen, että meiltä oli yks puukin kaatunut yöllä, joten tunnustus lämmitti kyllä. :)

Vanamo - Kiitos! Tuo on Tikkurilan Vinha peittävä puunsuoja, sävyä en muista ja purkitkin on mökillä. En löytänyt nyt katsoessani Tikkurilan värikartalta mitään tutulta tuntuvaa ja muistelisinkin, että se on vaan perusMUSTA. Nyt ollaan maalattu kaikki kertaalleen eli se on aika peittävää, mutta kyllä meidän pitää kaikki vielä maalata toiseenkin kertaan, huh!

Kotivalo - sanopa muuta. Tosin minä olen tainnut niitä kyllä joskus kuvata... ;)

Vekarus - Kiitos taas käynnistäsi! :)