keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Ei niin kovin aurinkoinen

ollut tämänvuotinen vappu!

Perinteiden mukaan sitä silti vietettiin. Mantan lakituksen ja aaton illanistumisen jälkeen miehet lähtivät aamusumussa maitokärryineen kuljettamaan leiriämme Kaivopuistoon. Naiset ja lapset seurasivat vähän myöhemmin perässä ja piknikille seuraan liittyi vielä lisää väkeä. Tunnelma oli kupliva, vaikka talvivaatteita kaivattiinkin...




Ja nyt on alkuviikko mennyt meidän perheen naisten osalta ankaran kevätflunssan kourissa... Ei kyllä taida johtua vilustumisesta, vaan on tarttuvampaa sorttia. Toivottavasti muut seurueesta eivät ole saaneet samaa tautia... Joka tapauksessa KIITOS emännälle ja isännälle hyvästä seurasta ja erinomaisista tarjoiluista!

4 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Vappuhulinointi on aina kviaa, säästä huolimatta :) Kauniita kuvia, tunnelma välittyy!

Teija kirjoitti...

..siis kivaa..

Joana kirjoitti...

Kivoja kuvia! Kuvien tunnelma ja sää ovat toistensa vastakohtia, hauska fiilis. Ihanaa, että meillä osataan juhlia paukkuvissa pakkasissa ja vesisateessa.

Anna kirjoitti...

Teija ja Hiiriemo - ihme jos tunnelma välittyi.. ;) Katsoin kommenttienne jälkeen kuvia uudestaan ja eihän noissa hymyillä kuin ylimmässä kuvassa. Taisivat olla vähän jäykkinä siinä kun zoomailin ;) Kuvailin kyllä koko ajan ja puolilta öin aatto-iltana pyysin luvan laittaa kuvat tänne ja siinä vaiheessahan lupa heltisi helposti. Diskreetisti valitsin kuitenkin näitä asiallisempia (ja vähemmän sumeita) otoksia... Hauskaa meillä kyllä oli ihan oikeasti! :)