tiistai 25. toukokuuta 2010

Soittolistalla


Amy Winehouse * Anna Abreu * Chris de Burgh * Chris Rea * The Corrs
Don Johnson Big Band * Edith Piaf * Elton John * Eurythmics * Juanes
Laura Bono * Patricia Kaas * Pink Floyd * Ricky Martin * Sade * Shakira
Sinead O'Connor * Suzanne Vega * Tanita Tikaram * Terence Trent D'Arby * Ipanapa 1


Ne tietyt biisit näiltä soivat sopivan hiljaa taustalla, kun teen töitä.
Päivästä toiseen, mutten kumma kyllä kyllästy...



Lempimusiikkilistalle nousisi myös ainakin

Leonard Cohen * Juice Leskinen * Dire Straits * Eagles
Paula Koivuniemi * Freud, Marx, Engels & Jung * Anna Puu
Maija Vilkkumaa * Lauri Tähkä & Elonkerjuu * Eppu Normaali
kaikki vanhat suomihitit * Aki Sirkesalo * Ultra Bra

Mitään ehdotonta suosikkia sitten dingoaikojen ei ole. Kuuntelen sopivasti sekaisin kaikkea sitä mistä tykkään. Tuollaisia vanhoja näköjään pääosin, mutta onhan se Lady Gagakin aika tarttuva!

Niin ja karaokessa laulan ainoastaan Frederikiä! ;))


Mökillä ei kyllä soi mikään, paitsi joskus radio tuvan nurkassa.
Siellä kuunnellaan vaan lintuja ja muita luonnon ääniä. Tai ihanaa hiljaisuutta!

Mitä sinä kuuntelet?

9 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Huomaan, että meillä on sama musamakukin; eli sopivasti kaikkee sekasin! Itse olen ihan ihastunut nyt johanna kurkelaan, ootko kuullut sen "rakkauslaulu" häneltä? Voih ja oih, ihan alkaa aina itkettää, ilman syytä! (tänään töissä laitoin sen youtubesta soimaan taustalle, repeatina.. :D )

Onpas tunnelmallinen kuva tuo vimppa.
Möksällä kuunnellaan lähinnä melodiaa, eli entistä radio majakkaa. :)

Homsantuu kirjoitti...

Kiitos, hienoja kuvia täälläkin! Halkokuva erityisesti. Minä kuuntelen Katie Meluaa ja haaveilen hänen uudesta levystään.

Kotivalo kirjoitti...

Nuo sopii minunkin korvalleni. Ultra Bra on ihan ykkönen kautta aikojen. Niitä jaksan hoilottaa aina vaan, perheen kauhuksi = ) Mökillä kuunnellaan radiota, muita soittimia ei olekaan, mutta radiohullun miehen vaimona, niitä radioita sitten riittääkin...

Tania kirjoitti...

Aika hyvin menee yksiin myös minun musiikkimakuni kanssa. Suomipopin osalta lisäisin joukkoon ainakin Leevi & the Leevings'in, Mamban, Suurlähettiläät. Ulkomaisia Maria Mena, Duffy, Katie Melua.
Elokuvamusiikeista esim. Hair'in, Famen soundtrackit (1980-luvulta?).

Klassinenkin käy tietyissä tilanteissa ja mielialoissa.

Hiljaisuutta on alkanut tässä nykypäivän älämölössä arvostaa, mutta on se vaan kiva välillä luukuttaa täpöillä ja laulaa äänensä käheäksi.

Unknown kirjoitti...

Täällä kuunellaan U2, Katie Melua, Mikko Kuustosta, Aki Sirkesaloa, Afrikkalaista Oliver Mtukudzia, Virolaista jää äärtä, Gwen Stefania, Garner Silkiä, Norah Jonesia, Aya,manu Chao, Tracy Chapman, Rajaton, Cas haley, Jukka poikaa, Bob Marleyta, venäläistä DDT, jne.. eli ei paljoakaan yhteistä linjaa.. mut siitä siis joko tykkää tai ei ja thats it.

Rilla kirjoitti...

Ekaksi pitää kommentoida, että sun blogia lukiessa tulee hyvälle tuulelle :D Joku tässä sen vaan tekee!

Mun musamaku menee hiukka rockimpaan suuntaan puolelle - osittain... Audioslave, Bon Jovi (joojoo, vanhaa kamaa, mutta niin minäkin...), Coldplay, Daughtry, David Cook, Egotrippi, Foo Fighters, Kings of Leon, Lenny Kravitz, Olavi UUsivirta, Pink, Poets of the fall, Zen cafe... Plus lasten (lapsilla tarkoitan lähinnä mun 10v tytärtä) musasta löytyy hyviä mm Jenni Vartiainen. Lista siis tolkuttoman pitkä ja kovin epälooginen :D

sanna kirjoitti...

Minä kuuntelen milelläni hiljaisuutta kaikki ne ajat kun nämä pienet mölyapinat ovat hiljaa. Tai korkeintaan unisen lapsen tuhinaa ;)

Kun mies on kotona on meillä radio päällä.

Anna kirjoitti...

Teija - Kuuntelin ton Johanna Kurkelan kappaleen. Luulin nimittäin, etten tiedä sitä, mutta olihan se ihan tuttu. Multa menee vaan välillä noi nimet ohi... On se kaunis kappale! Mä muuten kuuntelin kerran repeatillä kolme päivää töissä putkeen yhtä ja samaa Katri Helenan Joulumaata - vahingossa siis! Et kyllä välillä menee toi taustamusa toisesta korvasta saman tien ulos... Oli varmaan asiakkaat vähän ihmetelly! ;)

Homsantuu - Kiitos! Kävin kuuntelemassa Katie Meluaa... siis aivan mielettömän hyvä, munkin pitää saada se levy!

Kotivalo - Hih! Meidänkin perhe vois vähän irvistellä, jos hoilottelisin niitä! ;)

Tania - Noi soundtrackit on juu tosi hyviä! Tulee paljon muistoja mieleen... Ja KYLLÄ, välillä on hyvä antaa tulla täysillä. Mä teen niin useimmiten yksin autoillessa tai joskus siivotessa.

Anni - Jotenkin arvasin, että sun listalta löytyy mulle ihan tuntemattomia ;) Täytyy tutustua, tiedä vaikka mitä kivaa multa on menny ohi korvien. Ja ei ole muuten ihme, että menee, kun kuuntelen työmatkat autossa pelkkää Radio Novaa *noloa*. Pitääkin vaihtaa kanavaa pikaisesti! :)

Rilla - No onpas kiva, jos tuo hyvän mielen! Kiitos!

Hyviä nimiä sun listalla, kyl niitäkin kuuntelee...;) Ja lasten takia, sitä 'joutuu' kuuntelemaan vähän kaikkee, vaikka sitä Lady Gagaa, mut onneks myös Jenni Vartiaista.

Sanna - Ymmärrän!! Kyllä sitä hiljaisuuttakin joskus tosiaan osaa arvostaa! :)

Olipas kiva, kun löytyi mulle ihan tuntemattomia nimiä. Katie Melua löytyi kolmestakin vastauksesta ja nyt kuunneltuani en yhtään ihmettele. Kiitos vinkistä!

tatska kirjoitti...

Hyviä kuvia jälleen..Etenkin toi alimmainen kuva,hämärässä kynttilänvalossa,ihanaa!
Minä jos kokkailen,niin radiosta laitan Mattia ja Teppoa,Souvareita,no tietty Frederikiä..jne,näin nyt aluksi.:)
Mutta ennen kaikkea nautin,välillä hiljaisuudesta,ei kuulu kuin linnun laulua vaan,kaunista!