maanantai 31. toukokuuta 2010

Kisaamassa

oltiin lauantaina, eikä siis ehditty mökille.

Partio on meidän perheen yhteinen harrastus. Ollaan miehen kanssa tavattukin partiossa, kuten myös anoppi ja appi aikanaan! Oli siis itsestään selvää, että omistakin lapsista haluttiin partiolaisia. Kun omalla kylällä ei juuri silloin partiotoimintaa ollut, ei siinä muu auttanut kuin alkaa itse vetämään ryhmää. Nyt on kolme vuotta mennyt, lisää lapsia tullut mukaan ja onneksi pari aikuistakin, joille luovutin sudenpentulaumani vedettäväksi ja itse keskityn vähän isompiin seikkailijoihin.

Partiotaitokilpailut on kiva keino testata osaamista ja yhteistyötä sekä oppia samalla lisää. Erityisen kivaa oli, kun pääsimme miehen kanssa saattajina seuraamaan lasten toimintaa. Oli monta ylpeydenaiheista hetkeä, mutta toki niitäkin, kun hiljaa mielessään ihmetteli, että eikös tätäkin olla harjoiteltu... Tärkeintä oli tietenkin se, että meillä kaikilla oli kivaa, hyvä tsemppi päällä ja koettiin paljon onnistumisen iloa!



Näin hienot aikakoneet meidän joukkueet sai aikaiseksi!

Täytyy oikein vielä hehkuttaa, että nuo liitoksiin käytetyt tapitkin veisteltiin neliskanttisesta! :)

3 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Partio onkin kiva ja hyödyllinen harrastus! Meidän perheen isi harrastaa vpk:aa, ja Oskustakin varmaan pieni palokuntalainen on kasvamassa ;)

Mukavaa kesäkuun ekaa viikkoa!

sanna kirjoitti...

Wautsi. Mä odotan kun mun tytöt pääsevat tuohon ikään. Lapset ovat aina niin ihailtavan luovia ja taitavia.

Anna kirjoitti...

Teija - näinhän se menee. Isältä pojalle tai äidiltä tyttärille ;) Olis ollu kyl varmaan äidille karua, jos kumpaakaan ei olis partio kiinnostanut...

Sanna - Lapset vaan partioon heti kun tulee siihen ikään (eli kouluikään)! ;)) Ja itsekin voi osallistua, jos haluaa...

Ihana kesäkuista viikkoa teille kummallekin!